Inquiry
Form loading...
Bosch Rexroth åbner nyt Hydraulikuddannelsescenter, der investerer i Hydraulikuddannelse

Virksomhedsnyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Bosch Rexroth åbner nyt Hydraulikuddannelsescenter, der investerer i Hydraulikuddannelse

2023-10-13

Det 4.000 kvadratmeter store center vil uddanne hydraulikeksperter og forme fremtidens industriledere.

Åbner den 20. september på 2315 City Line Road Bethlehem, PA, dette avancerede træningscenter giver et dynamisk rum for enkeltpersoner at begive sig ud på en rejse med læring og vækst.


Træningscentret har tre avancerede træningsstationer, der tilbyder praktisk praktisk erfaring. Faciliteten omfatter et fuldt udstyret klasseværelse, et rummeligt mødelokale til kollaborativ læring, et komfortabelt loungeområde til netværk og afslapning og en café til forfriskninger. Af hensyn til elevernes bekvemmelighed er der også skabe og et velindrettet opvaskeområde.


"Bosch Rexroth er begejstret for at investere i fremtiden for hydraulikindustrien ved at åbne dette træningscenter. og tilbyde værdifuld indsigt i fremstillingsindustrien. Disse programmer er essentielle for både erfarne fagfolk og nytilkomne for at holde sig opdateret om vigtige tendenser i denne stadigt skiftende industri,” sagde Phil West, Industrial Hydraulics Training Manager fra Bosch Rexroth.


Træningscentret henvender sig til både nytilkomne og avancerede brugere og dækker en bred vifte af emner, herunder hydraulik, elektriske drev, styreteknologi og meget mere. Udstyret med industrielle standardkomponenter overholder disse systemer internationalt standardiserede programmeringssprog med åbne grænseflader, hvilket sikrer, at praktikanter er grundigt forberedt til deres fremtidige roller i branchen.

Hydraulikuddannelse