Inquiry
Form loading...
O le Bosch Rexroth ma le Zhuhai Enpower Electric o loʻo fuafua faʻatasi

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O le Bosch Rexroth ma le Zhuhai Enpower Electric o loʻo fuafua faʻatasi

2023-10-13

O le Bosch Rexroth ma le Zhuhai Enpower Electric Co., Ltd., e faavae i Zhuhai, Saina, o loʻo faʻamoemoe e faʻavae se pisinisi faʻatasi e atiaʻe ma faʻatau atu oloa faʻaeletise i fafo-auala ma faʻaoga faʻapitoa mo maketi Saina. O taʻitaʻi faʻapisinisi o le a faia e Bosch Rexroth. O maliega i lea tulaga na sainia i le aso 12 o Setema, 2023. Ua malilie itu uma e lua e tausia fa'alilolilo auiliiliga o le maliliega. O le faʻavaeina o le pisinisi faʻatasi e faʻatatau i le faʻatagaga a faʻalapotopotoga eseese, e aofia ai le pulega antitrust.


"O le eletise o masini feaveaʻi o se tasi lea o autu taua a Bosch Rexroth mo le lumanaʻi. O lenei pisinisi faʻatasi o se laasaga talafeagai i le faʻamalosia o la tatou pisinisi eletise i fafo atu o auala i Saina," o le tala lea a Dr. Steffen Haack, Pule Sili o Bosch Rexroth.


I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea ona gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga i Saina ma le lalolagi atoa, o le gaosiga o masini faufale ua faʻavavevaveina foi lona suiga ma o loʻo faʻalauteleina le faʻaauauina o le atinaʻeina o taavale afi faufale agai i le eletise, mama, ma fesoʻotaʻiga. "O lenei, matou te faʻaopoopoina i la matou faʻatau oloa eLION faʻapitoa faʻapitoa ma faʻatauvaʻa tau fofo lea i le taimi lava e tasi e ofoina atu le lelei, gaosiga, ma le faʻamaoni mo a matou tagata faʻatau Saina," o le tala lea a Matthias Aberle, Sui Peresetene Sinia Business Unit Mobile Hydraulics i Bosch Rexroth.


Ole mana'oga mo ta'avale fou i fafo o le alatele ua fa'aalia ai le televave o le tuputupu a'e, ma o lo'o i ai le tele o maketi ma atina'e avanoa i le lalolagi atoa. "Aemaise lava le maketi o le eletise i fafo-auala i Saina ua vave ona tuputupu ae talu mai le 2020. O le taimi tonu lenei e faʻateleina ai la matou ofo faʻapitoa i tagata faʻatau i lenei itulagi matagofie," o le tala lea a Fowai Lau, Pule Sili o Bosch Rexroth i Saina ma Asia i Sasaʻe. itulagi.


O le Enpower o se tasi lea o ta'aalo tele o lo'o taula'i i su'esu'ega & atina'e ma le gaosiga o faiga eletise mo ta'avale malosi fou. O oloa e mafai ona faʻaaogaina lautele i taʻavale malosi fou, taʻavale taʻavale, taʻavale faʻatau, ma isi, faʻapea foʻi ona faʻaaogaina lautele i nisi vaega o le maketi fou malosi i fafo-auala. O loʻo lisiina le kamupani i luga o le Shenzhen Stock Exchange.

Bosch Rexroth