Inquiry
Form loading...
 • Телефон
 • Е-пошта
 • Whatsapp
 • Вечет
  удобно
 • 01020304

  За нас

  Тоа е компанија специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на ин витро дијагностички производи

  за компанијата

  Wuxi Hydraulic & Equipment Co., Ltd.

  Ние произведуваме и снабдуваме оригинални и алтернативни производи од следните модели на меѓународни брендови: Bosch Rexroth, Denison Parker, Liebherr, Linde, Eaton Vickers, Sauer Danfoss, Caterpillar, Hawe, Kawasaki, Kamatsu, Hitachi, Uchida, Yuken, Kayaba, Kobelco, Nachi , Tadano, Toshiba, Sumitomo, Daikin, Kyokuto, Kato, Kubota, Deijin Seiki, Oilgear, Plclain, Samhydraulik, Bondioli до клиентите со стабилна испорака и конкурентни цени. Тие се користат во земјоделството, производството на алуминиум, дупчењето, шумарството, државните изведувачи, опремата за одржување и безбедноста во индустриското производство, морски и риболов, ракување со материјали, рударство, дупчење на брегот, железници, отпад и рециклирање, изградба на патишта и градење на патишта, Производство на челик, транспорт, комунални услуги, енергија од ветер.

  Истражете сега

  Топли производи

  Категорија на производ

  Корпоративни вести