Inquiry
Form loading...
01020304

Rreth Nesh

Është një kompani e specializuar në R&D, prodhimin dhe shitjen e produkteve diagnostikuese in vitro

në lidhje me kompaninë

Wuxi Hydraulic & Equipment Co., Ltd.

Ne prodhojmë dhe furnizojmë produkte origjinale dhe alternative të modeleve të markave ndërkombëtare të mëposhtme: Bosch Rexroth, Denison Parker, Liebherr, Linde, Eaton Vickers, Sauer Danfoss, Caterpillar, Hawe, Kawasaki, Kamatsu, Hitachi, Uchida, Yuken, Kayaba, Kobelco, Nachi , Tadano, Toshiba, Sumitomo, Daikin, Kyokuto, Kato, Kubota, Deijin Seiki, Oilgear, Plclain, Samhydraulik, Bondioli për klientët me shpërndarje të qëndrueshme dhe çmime konkurruese. Ato përdoren në Bujqësi, Prodhimtarinë e Aluminit, Shpimin, Pylltarinë, Kontraktorët Qeveritar, Pajisjet e Mirëmbajtjes dhe Sigurisë së Prodhimit Industrial, Detin dhe Peshkimi, Trajtimi i Materialeve, Minierat, Shpimet në det të hapur, Hekurudhat, Refuzimi dhe Riciklimi, Ndërtimi i rrugëve dhe Shalekirytenance, S. Prodhimi i çelikut, Transporti, Shërbimet Komunale, Energjia e Erës.

Eksploro tani

Produkte të nxehta

Kategoria e produkteve

Lajmet e Korporatës